A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки
Жашківської міської ради Черкаської області

Кращий дитячо – юнацький клуб фізичної підготовки

Дата: 06.09.2018 12:06
Кількість переглядів: 410

Відповідно наказу №52 – ОД від 27.04.2018 року Черкаського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіт і науки, молоді та спорту України в номінації «Кращий спортивний клуб фізичної підготовки» «Про підведення підсумків огляду- конкурсу на кращий стан навчально- спортивної та фізкультурно-оздоровчої роботи в дитячо-юнацьких спортивних школах та дитячо-юнацьких клубах фізичної підготовки системи освіти Черкаської області у 2017 році» Жашківський дитячо – юнацький клуб фізичної підготовки зайняв ІІ місце.

Колектив Жашківського ДЮКФП  під керівництвом Мазура Д.В. завжди славиться своїми спортивними талантами та  досягненнями, з честю продовжує традиції з фізичного виховання,  загартовує характер і волю своїх вихованців.

Відділ освіти вітає директора Мазура Дмитра Володимировича та  колектив Жашківського ДЮКФП за зайняте призове місце, висловлює слова подяки, бажаємо спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу освіти Жашківської  громади. Віримо, що ваш приклад спонукає до масового розвитку фізкультури і спорту, стане взірцем для учнівської молоді нашого краю!

 

Методична служба відділу освіти Жашківської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора