A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки
Жашківської міської ради Черкаської області

КРОКУЮЧИ ДО «КАНДИДАТА»

Дата: 03.04.2023 16:17
Кількість переглядів: 77

Життя – немов гра в шахи. Шахи – це більше, ніж забавка. Ця гра навчає бачити, що завжди є неймовірна кількість можливостей, лише потрібно зосередитись та побачити. Що можна програти якусь значущу фігуру – але виграти партію. Це як в бізнесі, в житті, коли потрібно чимось пожертвувати, щоб отримати більше або взагалі все. В цій грі цінується логіка. Шахи наочно демонструють, що не буває нічого випадкового. Це стало життєвим кредо шахістів Жашківської громади.

25-31 березня в місті Київ на базі Таврійського Національного Університету ім. Вернадського проходив наймасштабніший за останній рік ОПЕН турнір – 31-й Міжнародний шаховий фестиваль «Київська весна – 2023». У головному турнірі «А» брали участь понад 170 шахістів із 5 країн світу, у тому числі 5 гросмейстерів. 

Представниця Жашківської ТГ, вихованка гуртка «Шахи» ДЮКФП Жашківської міської ради Дробот Кіра (учениця 10-Б класу Жашківського ліцею №1) спробувала свої сили в важкій боротьбі з дорослими представниками шахового світу, виборовши 3 перемоги та 2 нічиї в основному турнірі «А» та 3 перемоги в турнірі «В».

Вітаємо юну спортсменку та її наставника Сергія Петровича з гарними результатами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора