A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки
Жашківської міської ради Черкаської області

ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЗАГИБЛОГО В АТО В.І.КУМАНОВСЬКОГО

Дата: 30.10.2018 19:57
Кількість переглядів: 374

З болем і тривогою слухаємо щодня повідомлення про події, що відбуваються на Сході нашої країни. Хвилюємося за долю наших земляків, які гідно захищають Батьківщину, проявляючи мужність і героїзм, відданість країні в такий важкий час

30 жовтня вихованці клубу юних друзів прикордонників «Пошук» разом з ветеранами спілки прикордонників Жашківського району вшанували пам’ять прикордонника Віктора Анатолійовича Кумановського, який народився в с. Хижня, та зустрілися з його друзями та побратимами.

Віктор Кумановський загинув з 6 на 7 серпня 2014 року в «Довжанському  котлі» під час героїчної оборони кордону України під масовими обстрілами з боку Росії. Українські герої з боями вийшли в район Савур-Могили та Амвросіївки. Прорив тривав три доби. Про події того страшного дня розповіли бойові побратими загиблого: Сергієнко Олександр та Талан Олександр, які з болем в серці зазначили, що Віктор вчинив найгероїчніший подвиг – віддав життя за мирне майбутнє своєї країни. Командуванням Державної прикордонної служби України прийняте рішення про представлення Кумановського Віктора Анатолійовича до державної нагороди посмертно.

Після цього в Хижнянському лісі пройшло навчання зі стрільби з пневматичної гвинтівки та пістолету, заняття зі слідопитства та орієнтування на місцевості.

 

Член спілки ветеранів прикордонної служби Паламарчук Андрій Андрійович разом зі своїми побратимами пригостили дітей смачною юшкою та запашною картоплею з  шашликами.

       

Вихованці клубу юних друзів прикордонників дякують ветеранам за проведення змістовного заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора