A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки
Жашківської міської ради Черкаської області

ГУРТОК "ШАХИ".

Дата: 20.05.2020 11:34
Кількість переглядів: 477

У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19) та запровадженням карантину навчання гуртка «Шахи» ДЮКФП Жашківської міської ради проводиться дистанційно. Навчання гуртківців проводиться на платформі Lichess, яка надає широкі можливості щодо вдосконалення тактичної складової гри (розв'язок шахових задач із пошуку  мату та найкращого ходу) вдосконалення володіння шахової нотацією і тренування знань дебютів.

Тренером гуртка створено групу гуртківців на даному сайті, яка входить в загальну групу Черкаської області та бере участь в великій кількості турнірів. Для зв'язку з гуртківцями тренером використовуються сайт Lichess, телефонний звязок та Viber.

Основною функцією сайту є гра в шахи онлайн або по листуванню проти інших гравців із використанням різних варіантів контролю часу. Сайт є абсолютно безкоштовним і не містить ніякої реклами. Усі партії, зіграні зареєстрованими користувачами, зберігаються на сервері, при цьому надається статистична інформація і можливість пошуку серед них. Партії можуть бути як такими, що не впливають на рейтинг гравця, так і рейтинговими (вибирається користувачем), останні використовуються для підрахунку рейтингу гравця з розбивкою за контролем часу (бліц, класичні шахи тощо). Для аналізу всіх зіграних партій може бути задіяний шаховий рушій Stockfish. Крім партій з реальними людьми, користувачі також можуть грати і проти комп'ютера.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора